Italia. O româncă a evadat din arestul la domiciliu și a fugit în Spania. Femeia obișnuiește să fure prin tehnica îmbrățișării

Alexandra Curtache |
Data actualizării: | Data publicării:
Polițiștii spanioli au arestat o femeie expertă în furturi prin tehnica „îmbrățișării”. Românca a schimbat trei identități pentru a se ascunde
Polițiștii spanioli au arestat o femeie expertă în furturi prin tehnica „îmbrățișării”. Românca a schimbat trei identități pentru a se ascunde

O femeie de naționalitate română care a evadat din arestul la domiciliu și a plecat în Spania, a fost arestată și extrădată în Italia.

Femeia, o româncă în vârstă de 30 de ani a încalcat arestul la domiciliu primit în Italia și a fugit în Spania. Prinsă de autoritățile spaniole, a fost arestată și extrădată înapoi în Italia. Infractoarea mai are trei mandate de arestare preventivă pentru furturi de la persoane în vârstă prin tehnica îmbrățișării. 

 

Mandatul de arestare a fost emis în urma investigațiilor carabinierilor din Anzola

 

Românca evadase din arestul la domiciliu din Anzola și a fost arestată în urmă cu câteva zile de poliția de frontieră pe aeroportul Linate, din Milano. Este vorba despre o tânără româncă în vârstă de 30 de ani, G. S., care a fost arestată mai întâi la Madrid, în Spania, în executarea unui mandat european de arestare și apoi extrădată în Italia.

Femeia obișnuia să jefuiască persoanele pe care le întâlnea, folosind tehnica îmbrățișării. Mandatul fusese emis de Gip al Tribunalului din Pordenone, la cererea carabinierilor de la stația din Anzola, care au constatat că evadase din arestul la domiciliu. De fapt, femeia, care își ispășea arestul la domiciliu cu o brățară electronică, într-un centru de cazare din Anzola, evadase în iunie anul trecut, după ce a îndepărtat dispozitivul electronic. Apoi i s-a pierdut urma până când a dat de poliția spaniolă.

 

Românca are pe numele ei trei mandate de arestare preventivă

 

Românca are pe numele ei trei mandate de arestare preventivă, măsuri emise de trei provincii diferite, Pordenone Macerata și Urbino, deoarece este considerată responsabilă de infracțiuni de furt cu dexteritate - cu tehnica de acum infamantă a îmbrățișării - asupra unor persoane în vârstă.

Fata își alegea victimele la întâmplare, în apropierea piețelor locale sau a marilor supermarketuri, le aborda cu o scuză banală sau cerându-le informații, iar apoi le îmbrățișa în semn de mulțumire. În acest proces, ea fura ceasuri, coliere sau alte obiecte de valoare. Cu o ocazie, a fost acuzată și de agresiune sexuală, deoarece, a pipăit un bătrân în părțile intime pentru a-l deruta și a-l jefui, conform presei străine.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel