Dramă sfâșietoare. Un român s-a spânzurat de disperare că nu mai avea ce să dea de mâncare copiilor: „Ne e foame, ne e foame”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Un bărbat dintr-un sat vasluian s-a spânzurat de disperare că nu mai avea ce să le dea de mâncare copiilor săi. Trupul neînsuflețit a fost găsit chiar de către unul din micuții flămânzi.

Bărbatul în vârstă de 33 de ani era văcar în satul Stroiești, comuna Tătărani, meserie din care nu reușea să-și întrețină soția și cei cinci copii, scrie Vremea Nouă.

Acum câteva zile, nu mai avea în casă decât niște cartofi, dar nicio picătură de ulei cu care mama să facă ceva de mâncare.

Nu aveau nici măcar un colț de pâine, iar copiii îi spuneau încontinuu „ne e foame, ne e foame”, moment în care bărbatul a clacat.

 

Cadavrul tatălui, găsit de unul din copii

 

S-a prefăcut că pleacă cu vacile, dar s-a dus în grajd și s-a spânzurat. Trupul neînsuflețit a fost găsit de unul dintre copii, în vârstă de 8 ani, care va rămâne, probabil, marcat pe viață.

O vecină a cerut acum ajutor public, după ce i-a văzut pe copii și pe mama tot flămânzi, chiar în ziua înmormântării.

„Detergent și săpun aș vrea, ca să spăl copiii”, a transmis, plângând, Roxana Vasilache, mama rămasă să crească singură cei cinci copii, cu vârste cuprinse între 11 luni și 12 ani.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel