Dragoș Pătraru AMENINȚĂ: Dezvăluiri despre subordonarea politică a TVR

StiriDiaspora Team / 25 apr 2018, 18:03 Salveaza PDF Comentarii

Realizatorul tv Dragoş Pătraru anunţă că va face  dezvăluiri despre subordonarea politică  din Televiziunea Română. De asemenea, reclamă amestecul conducerii în procesul editorial, dar şi cheltuirea fără discernământ şi cu rea voinţă a banului public. Dragoș Pătraru spune că de șase luni a adunat dovezi în acest sens.

“În perioada următoare veţi afla - atenţie! nu de aici de pe acest post – (…) rezultatele unei anchete de presă făcută timp de mai bine de şase luni din interiorul unei instituţii, cu probe, mărturii, acte, tot ce trebuie. De acest timp am avut nevoie ca să adunăm aceste probe. Ancheta vizează subordonarea politică a TVR, amestecul brutal al conducerii în procesul editorial, cheltuirea fără discernământ şi cu rea voinţă a banului public. Iar dacă se consideră că problema e tot la noi, asta e, ne vom căra acasă. Nu om muri de foame”, a anunţat Dragoș Pătraru.

„Fac public următorul anunţ: date fiind componenţa noului CA din care fac parte persoane care au exercitat în trecut presiuni editoriale la adresa noastră, a comportamentului noului PDG Doina Gradea faţă de angajaţi, măsurile editoriale luate împotriva interesului public în privinţa mai multor producţii de la TVR, încercările de intimidare la adresa acestei emisiuni, noi cei de la Starea Naţiei, nu vom mai accepta să producem această emisiune aici după încheierea prezentului sezon, dacă lucrurile nu se vor schimba”, a spus Pătraru.


Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy