Dragnea, RĂSPUNS pentru Iohannis. Confruntare față-n față

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Liviu Dragnea și Klaus Iohannis s-au confruntat față-n față în Parlamentul României. Dragnea a răspuns atacului lui Iohannis, lansat de la Tribuna Camerei Deputaților. 

"Ne criticăm, ne atacăm, dar uneori mergem prea departe. Cred că în ceea ce privește intersele României, trebuie în primul rând să fim români, să fim patrioți. Să fim patrioți când ne raportăm la interesele majore ale Românilor. Să fim români înainte de orice atunci când votăm în Europa. Să nu se mai întâmple ce s-a întâmplat recent, atunci când în Parlamentul European au fost români care au votat împotriva României. Trebuie să încetăm acest război româno-român pe care îl ducem și în afara țării. Iubesc România și sunt pregătit să colaborez pentru interesul națiunii. Îi invit pe toți să stabilim o strategie pentru această țară. Separat, putem fi frânți unul câte unul așa cum s-a mai întâmplat. Împreună putem fi o forță de nestăvilit," a spus Liviu Dragnea.

Discursul lui Liviu Dragnea a venit după cel al lui Klaus Iohannis care a atacat dur de la tribuna Parlamentului coaliția de guvernare PSD-ALDE. 

Citește și Iohannis, ATAC la PSD de la Tribuna Parlamentului. Dragnea îl urmărește din aceeași sală

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel