Dragnea, prins cu MINCIUNA. Ce s-ar fi întâmplat în altă țară

Oana Stanciulescu |
Data actualizării: | Data publicării:

Președintele Camerei Deputaților, dar și al PSD, a demonstrat că e gata să-și sacrifice și copilul ca să scape basma curată. Nimic nu-i stă în cale lui Liviu Dragnea - nici onoarea, nici principiile, nici dreptatea, nici măcar fiul.

După ce a executat un flik flak al PR-ului din limuzina cu care s-a întors de la mare cu iubita Irina, a dat-o în bară din exces de zel. Sigur că evreii care-l consiliază nu i-au spus să arate și seria mașinii cu care merge, să se oprească la lada de bere și la mici. Dar când vezi cât succes ai, te ia cu capul și nu te mai poți opri. Și uite așa, știrea nu a mai fost umanizarea lui Dragnea, ci că merge cu mașina fiului lui, care are ITP-ul expirat. Potrivit codului rutier, conducerea unui vehicul al cărui termen de valabilitate a inspecției tehnice periodice a expirat constituie contravenție și se sancționează cu amendă. Nu și Liviu Dragnea pe care nu l-a deranjat niciun coleg al doamnei Carmen Dan.

Așadar, dacă poliția și-ar fi făcut treaba, exercițiul de imagine de 1 Mai trebuia să-i aducă o amendă usturătoare.

Dar poliția amendează doar oamenii fără funcții, nu pe baștani.

Pe de-o parte avem favorizarea din partea poliției, iar pe de altă parte minciuna marelui președinte Dragnea, care nu a ezitat să-și bage fiul în față crezând că îi mai prostește încă o dată. ”Fiul meu să primească amendă, să se înveţe minte!”, a spus Dragnea după ce jurnaliștii l-au întrebat de ce merge cu o mașină fără ITP. Deși legea spune că nu proprietarul este pedepsit, ci șoferul care conduce mașina cu ITP-ul expirat, Liviu Dragnea nu pare să se împiedice într-o lege pe care dacă vrea o poate schimba într-o zi.

“Am văzut tot felul de detectivi, unii pârâţi într-adevăr, vai de mama lor, mă iertaţi că vorbesc aşa colocvial. (...) În ceea ce priveşte ITP-ul, am înţeles că nu e, fiul meu să primească amendă, să se înveţe minte. L-am rugat să-mi împrumute şi mie maşina, mi-a împrumutat-o, îi mulţumesc foarte mult, şi eu i-am împrumutat când el încă nu avea maşină, m-am dus la mare şi am venit”, a spus cu tupeu marele politician, care în altă țară ar fi fost nevoit să-și dea demisia. Nu și în România. Nu și Liviu Dragnea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel