Dragnea: "Nu mi-e frică să mă confrunt cu Iohannis. Nu e greu de bătut. I se zice Blokannis"

Andreea Cosma |
Data publicării:

Rafală de atacuri la adresa lui Klaus Iohannis, din partea şefului PSD.

După ce Călin Popescu Tăriceanu a declarat în repetate rânduri că este pregătit să candieze la alegerile prezidenţiale, Liviu Dragnea se abţine totuşi să vorbească despre candidatul PSD, spunând că va lua o decizie după alegerile europarlamentare.

Şeful PSD nu s-a abţinut, însă, să lanseze noi atacuri la adresa preşedintelui Klaus Iohannis.

"Indiferent ce spun eu, Iohannis nu scapă de obsesia în ceea ce mă priveşte. Am devenit obsesia lui şi face absolut orice, presează, ameninţă, activează toate structurile ca eu ori să dispar, ori să nu mai fiu preşedinte la PSD, ori să fiu băgat la puşcărie, ori să mă evapor pur şi simplu. Crede că dacă eu nu mai exist el ia al doilea mandat de preşedinte", a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3.

 

Dragnea: Iohannis nu e greu de bătut

 

Cât despre o posibilă confurntare cu Klaus Iohannis, liderul PSD a fost destul de sigur pe el, spunând că iohannis nu e greu de bătut.

"Nu mi-e frică să mă confrunt cu Iohannis. Iohannis nu e greu de bătut. Nu a făcut nimic în patru ani. A făcut doar rău: blocaje, blocaje, blocaje. A început să i se spună Blockannis", a mai spus Liviu Dragnea, la Antena 3.

 

Dragnea: ALDE nu a fost de acord să îl suspendăm

 

Întrebat dacă regretă că PSD nu l-a suspendat, şeful social-democraţilor a spus că ALDE nu a fost de acord.

"Nu era de suspendat. Colegii de la ALDE nu au fost niciodată de acord să-l suspendăm pe Iohannis. E i o chestiune aritmetică. Noi am spus că s-ar putea să fim nevoliţi să ajungem acolo, dar noi singuri nu avem majoritate. Nu am vrut să ajungem neapărat acolo."

Liviu Dragnea a mai precizat că, în contextul alegerilor europarlamentare, va trebui să remanieze doi miniştri care candidează, respectiv Rovana Plumb şi Natalia Intotero. Şi aici se aşteaptă la blocaje din partea preşedintelui ţării, cum a fost în cazul Olguţei Vasilescu şi Mircea Drăghici, refuzaţi de Klaus Iohannis pentru posturile de la Transporturi şi Dezvoltare.

"Nefiind prima dată, nu o să mai fim atât de supăraţi. Când ştii un om la ce nivel e, atât de jos şi că face orice ca să blocheze...  Iohannis e în stare să dea foc la ţară ca să blocheze PSD. Iohannis, câte legi a blocat, a întârziat, vestea bonă e că până la urmă le-am adoptat dar au fost întârzieri de luni de zile. O să înceapă iar un circ în care el o să fie circarul şef, o să mergem cu interimar din partea guvernului. Asta e. El atât ştie, orice vine de la PSD, blocat. O să discutăm despre înlocuitori la primul CEX", a mai spus şeful PSD, la Antena 3.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel