Dragnea: Luni decidem dacă îl SUSPENDĂM pe Iohannis. Este un dictator

Oana Stanciulescu |
Data actualizării: | Data publicării:

Liviu Dragnea a anunțat că PSD va decide luni dacă îl suspendă pe președintele Klaus Iohannis, deși în ultimele luni declarase în numeroase ocazii că nu se pune problema. Chiar și atunci când colegi de-ai lui de partid considerau că suspendarea președintelui este obligatorie, Dragnea era cel moderat. Acum șeful PSD spune că suspendarea este o opțiune foarte serioasă. Ce s-a întâmplat între timp?

Se pare că ultima declarație a lui Klaus Iohannis care acuza dictatura majorității l-a înfuriat pe șeful PSD care spune că ba dimpotrivă, președintele șării ar fi 'un dictator'.

”Am văzut că dumnealui vorbește despre dictatura majorității. El, care unul singur, este deranjat de majoritate, este exact mentalitatea unui dictator, un om care nu acceptă să nu aibă sub control absolut toate instituțiile. El dorește să aibă Guvernul, Parlamentul, Curtea Constituțională, serviciile secrete, absolut tot", a spus Dragnea.

Șeful PSD spune că a discutat cu Tăriceanu și i-a spus că suspendarea președintelui trebuie să fie o opțiune serioasă, care se va tranșa luni.

Va fi sau nu suspendat președintele Klaus Iohannis? Iată o întrebare pentru o vară fierbinte în care PSD pune cărbuni pe foc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel