Dragnea, IRONIZAT la o televiziune germană. „VAMPIRUL” care ia banii orfanilor (VIDEO)

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Șeful PSD și președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a fost ironizat în cadrul unei emisiuni de satiră politică de pe postul public de televiziune din Germania.

Gazda emisiunii, Oliver Welke, a dedicat ediția din 3 mai mai multor politicieni din Europa, precizând că tema emisiunii este corupția, scrie Știrile PRO TV.

Liviu Dragnea este prezentat în Parlament, după ce au fost aprobate modificările la Legile Justiției.

„Sub aceste noi legi, Liviu Dragnea, președintele cu mai multe condamnări al Partidului Social-Democrat din România va scăpa", scrie hvg.hu.

Totodată, Dragnea este prezentat ca un vampir care profită de fondurile europene dedicate orfelinatelor, cât și ținând în mână un card Monopoly care îl scapă de mersul la închisoare, mai notează sursa citată.

„Parlamentul din România a aprobat o nouă lege pro-corupție. Cât de convenabil! O lege prin care Liviu Dragnea, șeful PSD cu câteva condamnări, nu va merge la închisoare", a mai scris ZDF Heute Show pe Twitter.

După aceea, este prezentat premierul Andrei Babis – supranumit Trump al Cehiei – care operează o rețea de sute de companii. Și premierul ungar Viktor Orban a ajuns în atenția jurnalistului german Oliver Welke.

„România, Cehia, Ungaria: priviți cum Guvernele bagă în buzunar milioane de euro din fonduri europene", scrie ZDF Heute show pe Twitter, unde a prezentat fragmente din emisiunea din 3 mai.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel