Dragnea, despre Iohannis și Cioloș: TURNĂTORI

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Liviu Dragnea s-a supărat pe președintele Iohannis și Dacian Cioloș. Președintele PSD a spus că Cioloș e ”o păpușă pusă să vorbească atunci când altcineva nu dorește”, iar Klaus Iohannis face parte din ”statul paralel”.

 

 

”Încerc să fiu foarte reținut. Domnul Cioloș e o păpușă care e pusă să vorbească atunci când altcineva nu dorește. Românii nu pot uita dezastrul guvernării sale. Nu are nicio tresărire în ceea ce privește interesul României. Această amenințare din partea lui Cioloș, a lui Orban, a lui Iohannis, dovedește că acești indivizi au în mână niște instituții pe care le manevrează. Pentru ce să răspundă doamna Dăncilă, pentru pensiile majorate, pentru salarii? Lumea e plină de turnători. Ăsta e statul paralel, niște șmecheri care stau în spate și niște păpuși care ies și sunt manevrate.”, a declarat Liviu Dragnea la România TV.

Dacian Cioloş, preşedinte fondator al Mişcării România Împreună (RO+), spune într-un comunicat de presă că "o demisie de urgenţă" a Vioricăi Dăncilă "ar fi un minim act de bun-simţ".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel