Dragnea și-a dus iubita la mare cu o MAŞINĂ DE LUX care costă peste 100.000 de euro şi care NU apare în declaraţia de avere!

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Liviu Dragnea și-a dus iubita la mare cu o mașină de lux, care nu apare în declarația de avere.Totul s-a aflat după ce Dragneaa postat pe Facebook un selfie din mașina cu care se întorcea în București, pentru a demonstra că cel care scrie mesajele pe facebook nu este un postac, ci chiar el, Liviu Dragnea, președintele PSD.

Numai că internauţii au verificat ce vehicul conduce Dragnea şi iată care a fost reacția.

Ca să dovedească că e om ca noi, care muncește și plătește taxe, Liviu Dragnea s-a pozat la volan, și-a pozat chitanța de rovinietă și taxa de pod la Cernavodă, că plătește ca tot muritorul și nu beneficiază de „privelegii” ca șef de țară.

Numai că sinceritatea are costurile ei. La Liviu Dragnea ele depășesc suta de mii de euro orice-ar face. Mai precis:

Poza cu rovinieta conține și seria de șasiu a mașinii pentru care s-a plătit: WBA.... Din această serie de șasiu aflăm cu o simplă căutare pe net că este vorba despre o limuzină BMW Seria 7, diferită de BMW-ul X5 din declarația de avere a șefului Camerei Deputaților. (...)

Prețul de bază al unei astfel de mașini, fără opționale (multe din ele oricum standard, la nivelul ăsta), este de 103.471 Euro fără TVA pe site-ul oficial BMW România (configurație pe motorul mașinii conduse de Dragnea). Cu opționale, mai punem câteva zecii de mii lejer. La banii ăștia, voi îl întrebați Dragnea dacă a plătit taxa de pod sau rovinieta?

 

Apropo, mașina e înmatriculată în Teleorman: TR 37 HJX. O să aflăm curând și cui aparține în acte., scrie Bogdan Păcurar pe facebook, postare care a devenit virală.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel