Dragnea:Azi ne confruntăm cu un război securist dus de Iohannis

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Liviu Dragnea susține un discurs la mitingul PSD de la Târgoviște, lansând un atac la adresa președintelui Iohannis, pe care îl acuză că, împreună cu partidele înființate de securiști, duce un război pentru a pune România la picioarele „stăpânilor lor”.

„Cel mai mare mut pe care l-a dat politica romanânească a început să facă gălăgie. Credeți că are Iohannis ceva de spus? Credeți că are vreun proiect de tara? Ei fac gălăgie pentru a acoperi un sunet care începe să se audă tot mai tare: sunetul creștererii economice, este zornăitul banilor în buzunarele românilor, e mașinăria de guvernare PSD care s-a pus în mișcare. De ce credeți că face acest zgomot? Că oamenii să nu vadă că România se dezvoltă, România crește. (...) 

Azi ne confruntăm cu un război securist dus de Iohannis. Nu noi am dorit acest război, dar suntem obligați să-l ducem și să-l câștigăm. Credeți că poate? Ăsta nu poate să țină minte două întrebări: hal de președinte al unei țări, făcea semne să tragă mira. La cine mai venea mira la tv? La Ceaușescu, ne-am întors cu 30 de ani în urmă.

Am mărit salariile pentru dascăli, pentru medici și au început medicii să se întoarcă, modernizăm spitale pe care ei le închiseseră, modernizăm mii de școli în România”, a declarat Liviu Dragnea la mitingul PSD de la Târgoviște.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel