Dragnea: „Dacă n-am fi mărit noi salariile, ce-ar fi făcut ROMÂNII?”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Liderul PSD Liviu Dragnea a vorbit, astăzi, la Adevărul LIVE despre creșterea prețurilor și a salariilor.

„La această campanie de minciună permanentă nu s-a venit cu aceeaşi intensitate de răspunsuri şi nici nu a fost o campanie proactivă de comunicare a acestor măsuri.

S-a discutat despre preţuri, cum că creşterea de preţuri a mâncat din creşeterea salarilor şi a pensiilor. Avem o creştere de 3,2%, din care se scade inflaţia, avem o putere de cumpărare semnificativă. Câte pâini poate să cumpere acum, câtă carne, câtă benzină? E un calcul simplu.

E o minciună că creşterea preţurilor a omorât creşterea salariilor şi a pensilor. Ni s-a spus în fiecare an că nu o să avem creşeterea econimică pe care noi am prognozat-o şi că nu o să ne încadrăm în deficit. S-a dovedit că nu a fost nimic real. 2017 a fost un an cu aproape 7% creştere economică, aproape primii din Europa. Creşterea de preţuri nu făcut-o Guvernul.

Preţurile oricum ar fi crescut. Ce s-ar fi întâmplat cu românii dacă nu măream pensiile şi salariile? Guvernul creşte la carburanţi? Nici vorbă. Creşte Guvernul preţurile la produsele din import? Nici vorbă”, a declarat Dragnea.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel