Dragnea atac la Iohannis: Ce ne mai pregătesc Iohannis şi ai lui pentru a se întâmpla demisia premierului Dăncilă?

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Liviu Dragnea îl atacă pe Klaus Iohannis, după ce președintele i-a cerut demisia Vioricăi Dancila.

 Dragnea, a declarat, luni, înaintea ședinței BPN al partidului, că președintele Iohannis atacă și sabotează orice acțiune a guvernului care nu este pe placul său.

Șeful PSD a amintit că și în 2015, Klaus Iohannis i-a cerit demisia lui Victor Ponta, anunță realitate tv

”În legătură cu ultima ameninţare a preşedintelui Iohannis la adresa primului ministru Viorica Dăncilă este continuarea unui plan, a unui set de acţiuni ale preşedintelui îndreptate împotriva guvernului. Orice acţiune internă, externă pe care o face Guvernul şi care nu este pe placul preşedintelui sau care nu îi profită preşedintelui este atacată, subminată, chiar sabotată. Şi în cazui Israerlului şi în cazul vizitei de la Vatican şi în cazul minciunilor spuse despre rezultatele economice preşedintele subminează România”, a declarat Liviu Dragnea.
 
”Ne aducem aminte că în 2015 preşedintele României a insistat şi a făcut presiuni ca premierul Victor Ponta să-şi dea demisia. A ieşit şi a spus că a fost nevoie să moară oameni ca să apară aceasta demisie. Acea demisie a fost rezultatul unui dosar politic, unui fals judiciar, care s-a dovedit zilele trecute şi ne punem întrebarea legitimă - cu această nouă campanie insistenţă a demisiei premierului Dăncilă - ce ne mai pregăteşte Iohannis şi ai lui pentru a se întâmpla această demisie?”, a spus președintele PSD.
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel