Dragnea află numele celor cinci judecători care îi decid SOARTA

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Curtea Supremă nu mai așteaptă motivarea CCR cu privire la conflictul constituțional dintre Parlament și ÎCCJ și face tragerea la sorți a completelor de judecată.

 Astăzi la orele 10.00, la sediul Înaltei Curți de Casație şi Justiție, Sala Secţiilor Unite, vor avea loc în ședință publică, tragerile la sorţi pentru desemnarea membrilor Completelor de 5 Judecători pentru anul 2018, anunță ÎCCJ.

Una dintre mizele acestei decizii este stabilirea unui nou complet de judecată în cazul apelului lui Liviu Dragnea la condamnarea la 3 ani și 6 luni de închisoare în dosarul "angajărilor fictive din Teleorman".

CCR a decis că Înalta Curte de Casație și Justiție "urmează a proceda de îndată la desemnarea prin tragere la sorți a tuturor membrilor completurilor de 5 judecători", cu respectarea art.32 din Legea nr.304/2004 privind organizarea judiciară, astfel cum a fost modificat și completat prin Legea nr.207/2018".

Liviu Dragnea, condamnat în februarie 2017 la doi ani de închisoare cu suspendare în dosarul Referendumului, ar putea să redevină un om cu cazierul curat.

Dragnea  a anunțat de la începutul anului trecut că are de gând să conteste decizia cu orice preț.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel