ȘOC. Dragnea a cerut SUSPENDAREA tragerii la sorţi de la Curtea Supremă. Omul lui Kovesi îl JUDECĂ

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Liviu Dragnea este nemulţumit de "graba" cu care Curtea Supremă a desfăşurat tragerile la sorţi pentru completurile de judecată şi a solicitat suspendarea întregului proces, transmite Realitatea TV.

 

Potrivit  Realitatea tv, Dragnea contestă rapiditatea cu care a fost aplicată de ÎCCJ decizia Curţii Constituţionale, care preciza că noile desemnări vor fi făcute "de îndată".

Dragnea spune că Instanţa Supremă trebuia să aştepte motivarea de la CCR şi că ar fi trebuit tras la sorţi doar preşedintele, nu întregul complet.

"Cu putin timp inainte de tragerea la sorti a completului sau de judecata, Liviu Dragnea a depus o plangere la Instanta Suprema prin care a cerut suspendarea de urgenta a acestei proceduri. Si, de asemenea, revocarea deciziei de ieri a Inaltei Curti, prin care s-a stabilit tragerea la sorti a intregului complet", scrie Ionela Arcanu pe pagina sa de Facebook.


 
 
Ionela Arcanu

Exclusiv|
Potrivit surselor mele, cu putin timp inainte de tragerea la sorti a completului sau de judecata, Liviu Dragnea a depus o plangere la Instanta Suprema prin care a cerut suspendarea de urgenta a acestei proceduri. Si, de asemenea, revocarea deciziei de ieri a Inaltei Curti, prin care s-a stabilit tragerea la sorti a intregului complet. Nemultumirea e legata de graba "nejustificata" a instantei, care nu a asteptat motivarea. Din punctul sau de vedere, ar fi trebuit tras la sorti doar presedintele, nu intregul complet.

 

Dragnea are motive de îngrijorare după rezultatul tragerii la sorţi: potrivit primelor date, nu va avea parte de un complet mai puţin dificil decât cel anterior.

Soarta lui Liviu Dragnea va depinde de patru femei și un bărbat. Acesta din urmă este fostul asistent al Laurei Kovesi, Horia Valentin Șelaru.

Cei 5 judecători care vor decide soarta lui Liviu Dragnea în dosarul Bombonica sunt: 

 

1. Cosma Rodica
2. Selaru Valentin Horia
3. Nenita Simona Cristina
4. Vasile Francisca Maria
5. Ilie Ioana Alina

 

Analistul politic Sorin Ioniţă  a declarat că lui Dragnea i-a căzut un complet "mai nasol decât primul":

"S-a tras la sorti si ce sa vezi: lui Dragnea i-a cazut un complet mai nasol decat primul :) Una din judecatoare a dispus redeschiderea unui dosar Teldrum. Nici mare tragere de timp nu e: cazul lui in apel nici nu incepuse, practic. "Dom profesor, n-as putea totusi sa raspund la primul bilet?", a spus Ioniță la realitatea tv.

 
 
22
23
11
 


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel