Două surori ROMÂNCE au MURIT înecate în râu. Localnicii au dat cu pietre în ambulanță

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Două surori de 9 şi 12 ani, din localitatea Râmnicelu, judeţul Buzău, au murit, astăzi, după ce au intrat în râul Râmnicu Sărat şi nu au mai putut ieşi la mal.

Ele au fost scoase de localnici şi rude, însă nu au mai putut fi salvate. În timpul misiunii de salvare, o ambulanţă de la SAJ Buzău a fost avariată, localnicii spărgând geamurile autosanitarei cu pietre.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Buzău, cele două fetiţe, în vârstă de 9, respectiv 12 ani, ar fi intrat în râul Râmnicu Sărat, împreună cu un frate mai mic, de 7 ani.

La un moment dat, cele două fete ar fi ajuns într-o zonă cu excavaţii, unde apa se adânceşte brusc şi nu au mai putut ieşi.

Fratele lor mai mic şi-a alertat părinţii, iar cele două fete au fost aduse la mal de către localnici şi rude, potrivit News.ro.

La venirea pompierilor şi a echipajelor medicale, fetele erau inconştiente, una dintre ele, în stop cardio respirator, fiind declarată decedată la faţa locului, întrucât manevrele de resuscitare nu au avut rezultat.

Cea de-a doua fetiţă a murit la Spitalul Municipal din Râmnicu Sărat, unde fusese transportată.

În timpul intervenţiei, o ambulanţă de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Buzău a fost avariată de localnicii din localitatea Râmnicelu, care au aruncat cu pietre, spărgând geamurile.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel