Două surori minore, dispărute de două zile.  Au plecat de acasă, dar nu au mai revenit

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Două surori din municipiul Bistriţa, în vârstă de 12, respectiv 16 ani, sunt căutate de poliţişti după ce, în urmă cu două zile, au plecat voluntar de acasă, dar nu au mai revenit, potrivit unei informări remise vineri de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud.

 

Dispariţia fetelor a fost reclamată la Poliţie vineri, în jurul orei 2,00, de către mama fetelor. Poliţiştii au făcut publice semnalmentele celor două surori şi au cerut ajutorul persoanelor care deţin informaţii ce pot să ajute la găsirea acestora.

"În această dimineaţă, în jurul orei 02,00, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au fost sesizaţi cu privire la faptul că Nimigean Elena Diana, în vârstă de 16 ani, şi sora ei, Varga Augustina Paula, în vârstă de 12 ani, au plecat voluntar de acasă, în data de 15 iulie a.c., şi nu au mai revenit. Semnalmentele tinerei de 16 ani: înălţime 1,66 m, 60 de kg, faţă ovală, ochi căprui, păr negru. La data plecării aceasta era îmbrăcată cu o jachetă neagră, pantaloni tip jeans, trei sfert, de culoare neagră şi şapcă de culoare neagră. Semnalmentele tinerei de 12 ani: înălţime 1,35 m, 40 de kg, faţă ovală, ochi albaştri, păr şaten. La data plecării aceasta era îmbrăcată cu o bluză de culoare roz şi pantaloni de culoare albă", a transmis IPJ Bistriţa-Năsăud.

Purtătorul de cuvânt al IPJ, Crina Sîrb, a precizat pentru AGERPRES că fata de 16 ani a mai fost în atenţia poliţiştilor în urma unei plecări de acasă. 

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel