Două românce, mamă și fiică, atacate cu un cuțit de către tatăl familiei. Bărbatul avea ordin de protecție

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Italia. Un român a amenințat mai multe persoane cu un cuțit pentru a le jefui. Bărbatul a fost arestat la domiciliu
Italia. Un român a amenințat mai multe persoane cu un cuțit pentru a le jefui. Bărbatul a fost arestat la domiciliu

Tentativă de omor în județul Alba. O mamă și fiica ei au fost atacate cu un cuțit de către tatăl familiei. Bărbatul de 44 de ani avea ordin de protecție, dar l-a încălcat. Toți trei au ajuns la spital, transmite Mediafax.

Polițiștii din Sebeș anunță că joi seară au fost sesizați că o femeie și fiica acesteia, din Sebeș, ar fi fost victimele unor fapte comise cu violență.

Primele cercetări au arătat că un bărbat de 44 de ani, care avea ordin de protecție emis de instanță, a mers la locuința soției sale, de 34 de ani și a fiicei de 16 ani și le-ar fi „provocat leziuni cu un obiect ascuțit”.

Cel mai probabil femeile s-au apărat, pentru că bărbatul avea și el răni, provocate tot cu cuțitul. Toți trei au fost transportați la spital. Cercetarea se face pentru violență în familie sub forma tentativei de omor.

Un caz asemănător a avut loc în Constanța, pe 17 decembrie.

 

Mamă și fiică, agresate și sechestrate de tatăl violent. Românul a încălcat ordinul de protecție 

 

Un român de 60 de ani din Constanța a fost reținut de polițiști după ce și-ar fi agresat și sechestrat soția și fiica de 13 ani. Pe numele acestuia fusese emis în noiembrie un ordin de protecție valabil pentru 6 luni.

Potrivit IPJ Constanța, polițiștii au fost sesizați vineri, 17 decembrie, prin apel la 112, cu privire la faptul că o femeie și fiica acesteia în vârstă de 13 ani ar fi fost agresate fizic de către soțul, respectiv tatăl minorei.

De asemenea, se pare că bărbatul le-a fi împiedicat chiar să părăsească locuința. Polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului, unde au identificat un bărbat de 60 de ani, iar în urma verificărilor s-a stabilit faptul că, în luna noiembrie a acestui an, împotriva acestuia a fost emis un ordin de protecție pe o perioadă de 6 luni.

În acest caz, polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie, lipsire de libertate în mod ilegal și încălcarea unui ordin de protecție.  De asemenea, românul violent a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat instanței de judecată, informează Mediafax.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel