Două românce din Italia au ajuns în cătușe, după ce și-au umplut gențile cu produse cosmetice

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Două românce din Italia au ajuns în cătușe, după ce și-au umplut gențile cu produse cosmetice
Două românce din Italia au ajuns în cătușe, după ce și-au umplut gențile cu produse cosmetice

Doi românce, de 18 și, respectiv, 20 de ani au fost arestate de Poliția de Stat din Caserta, după ce au fost prinse furând produse cosmetice dintr-un magazin din Caserta.

Ofițerii de poliție au fost nevoiți să intervină în centrul comercial de pe Viale Carlo III după ce au denunțat doi tineri care au încercat să scoată produse de pe rafturi.

Imediat ce au ajuns la fața locului, ofițerii au reușit să constate că cele două românce, după ce au ascuns într-un rucsac niște produse cosmetice în valoare de aproximativ 200 de euro, au încercat să părăsească magazinul fără să plătească.

În urma verificărilor, s-au constatat că acestea nu sunt la primul furt. Româncele sunt cunoscute cu antecedente penale pentru acțiuni similare, cu interdicții de returnare în numeroase orașe de pe teritoriul Italiei, scrie matesenews.it. 

La finalul cercetărilor, celor două românce au fost arestate și plasate în camerele de securitate ale Sediului Poliției. Mai mult, procedura de impunere a interdicției de returnare a fost demarată și în orașul Caserta.

O altă româncă, a fost arestată la Milano, care a furat un  telefon mobil.

 

O româncă din Milano a folosit trucul cu foaia de hârtie pentru a fura un telefon mobil

 

Agenții de poliție din Milano au împiedicat, sâmbătă, 16 decembrie, furtul unui iPhone. Hoața, o tânără româncă, a fost dusă la secția de poliție.

Polițiștii au observat că o tânără româncă s-a apropiat de câteva fete care mâncau la o masă dintr-un restaurant, situat pe via Gaetano Giardino, arătându-le o foaie de hârtie pe care scria ceva.

După ce a distras victimele alese, românca a pus hârtia peste telefonul mobil lăsat pe masă și, la plecare, cu o dexteritate incredibilă, a ridicat odată cu hârtia și  iPhone-ul  unei tinerei israeliene de 22 de ani, relatează cronacaossona.com.

Scena a fost văzută de polițiști care au intervenit cu promptitudine și au împiedicat-o pe româncă să fugă. Agenții au blocat femeia și au găsit iPhone-ul, care a fost returnat proprietarului său de drept. Hoțul, o româncă de douăzeci de ani, a fost apoi arestată și dusă la secția de poliție.

Citește mai multe AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel