Două fetițe, călcate de o autospecială de poliție, în București: Una dintre micuțe a murit

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Grvv accident rutier, în Capitală, fiind implicată o autospecială de Poliție. Doi copii ar fi fost accidentați de această mașină.

Din primele informații, în accident a fost implicată o autospecială de la Secția 5 de Poliție și doi pietoni. Potrivit surselor Realitatea PLUS, ar fi vorba despre două fetițe, lovite de mașina poliției.

O victimă este în stop cardiorespirator, iar a doua este rănită grav. 

UPDATE

Una dintre fetiţe a murit, după ce a fost aruncată zeci de metri pe şosea, în timp ce cealaltă fetiţă a rămas întinsă pe asfalt, lângă maşina de Poliţie.

Potrivit ultimelor informaţii, fetiţa care şi-a pierdut viaţa avea 11 ani, iar a doua fetiţă, care a supravieţuit, are 13 ani.

"Astăzi, în jurul orei 13.30, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată cu privire la un accident rutier în care a fost implicată o autospecială de poliție, pe raza sectorului 1. Agentul de poliție, aflat la volan, polițist încadrat în anul 2017, a surprins și accidentat două minore ce erau angajate în traversarea străzii. Autospeciala rula cu semnalele luminoase in funcțiune. La fața locului s-au deplasat de urgență echipaje de prim ajutor. Cercetările au fost preluate de Brigada Rutieră în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs accidentul rutier", informează Poliția Capitalei.

Potrivit informării, agentul aflat la volan, încadrat din sursă extrenă în anul 2017, de la Secția 5 de Poliție, făcea parte din Serviciul de proximitate, nu era de la intervenții 112. Acesta nu consumase alcool înainte de a se urca la volan.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel