Dosar penal după ce tatăl a căzut cu fetița în brațe de la etajul 10, în Brașov

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Polițiștii au deschis o anchetă și fac verificări pentru ucidere din culpă, în urma tragediei petrecute joi dimineață în Brașov, în urma căreia un tată și o fată de doar cinci luni au murit după ce au căzut de la etajul 10 al unui bloc.

Surse judiciare au declarat că în acest caz anchetatorii au mai multe ipoteze: fie bărbatul s-a aruncat intenționat, ținându-și fata în brațe, fie este vorba de un accident. Polițiștii au deschis un dosar penal și fac cercetări pentru ucidere din culpă.

Bărbatul, în vârstă de 37 de ani, și copila sa de cinci luni, au căzut de la etajul 10, iar în urma impactului cei doi au murit.

Citește și 

Sursele citate au mai precizat că, în momentul producerii tragediei, în casă se aflau soția bărbatului și un alt copil de trei ani.

Femeia este în stare de șoc și nu a putut fi audiată, dar sursele citate susțin că le-ar fi spus anchetatorilor că ea și soțul ei nu s-au certat și nu știe ce s-a putut întâmpla. De altfel, vecinii spun că este vorba de o familie liniștită care nu avea probleme financiare, scrie Mediafax.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel