Dosar ”Cocaină pentru VIP-uri”. Oreste: ”Nu vreau la vârsta mea să văd rinoceri roz pe pereți”

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Oreste Teodorescu, invitat la Realitatea Tv, în emisiunea lui Rareș Bogdan, Jocuri de Putere, a făcut unele precizări elgate de ”Dosarului cocaină pentru VIP-uri”, în care a fost băgat fără voie.


Oreste Teodorescu s-a arătat revoltat de faptul că numele său a ajuns în mass media, mai ales că, după audierea de la DIICOT Ploiești, i s-a confirmat de către procurori că nu are nicio legătură cu dosarul. El a anunțat, totuși, că va exista o continuare, pentru că va încerca în instanță să-și apere renumele.

Eu nu propun o remiză cu colegii mei din presă. (...) Capitalul meu cu care mă reprezint în lume este propria mea imagine. Imaginea mea este cea care-mi procură banii de care am nevoie să mă întrețin eu, familia, mama, copilul și nepotul care va veni la sfârșitul lui octombrie. Și-au găsit și un moment prost să mă arunce pe mine într-o mare de cocaină albă, pentru că eu mă pregătesc să fiu bunic. Ei, tocmai la tras pe nară nu-mi stă mie gândul acuma când trebuie să fiu responsabil și să pregătesc pașii nepotului meu care va veni. Poate dacă ar fi scris asta cu 20 de ani în urmă, poate că ar fi avut un sâmbure de adevăr, că eu nu sunt un ipocrit”, a spus Oreste.

Nu vreau să vad rinoceri roz

Eu sunt un golan, am trecut prin foarte multe lucruri și bune și rele și tocmai lucrurile rele prin care am trecut mi-au îndreptat pașii către Dumnezeu. Să înțeleagă toată lumea că eu nu sunt o ușă de biserică, nu sunt un pudibond. Sunt un băiat, mai târziu am devenit bărbat, am cunoscut toate sinusoidalele vieții, dar astea se întâmplau în tinerețe, eu nu mai sunt tânăr, am 44 de ani. Nu vreau la vârsta mea să văd rinoceri roz pe pereți, nici să călăresc în mare viteză unicornul”, a mai povestit Oreste la Realitatea tv.

Final de șaradă

Jurnalistul Oreste Teodorescu a ajuns, luni, la sediul DIICOT Ploieşti, unde a fost audiat în dosarul drogurilor pentru vedete, în care două persoane au fost arestate şi una este în arest la domiciliu. El a declarat, la ieşire, că nu are nicio legătură cu persoanele implicate în dosarul respectiv şi s-a arătat revoltat că numele lui a fost implicat, spunând că „şarada” s-a încheiat.

”Procurorul DIICOT şi ofiţerul de la poliţia judiciară mi-au confirmat (...) că nu au trimis nicio informaţie din acest dosar în spaţiul public", a mai declarat el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel