Donald Trump, declarația așteptată de toată lumea: „Iranului nu i se va permite să deţină arme nucleare”

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
Donald Trump
Donald Trump

Statele Unite nu vor permite Iranului să fabrice arme nucleare, afirmă preşedintele Donald Trump, avertizând că armata americană va continua să contracarareze ameninţările iraniene.

„Atacul de noaptea trecută al Iranului asupra bazei militare nu a produs nici o victimă, ci doar pagube materiale. Iranul, în loc să mulțumească SUA pentru că au primit bani cash în 2015, au cerut moarte Americii. Atacul de noaptea trecută a fost practic făcut din banii dați de fosta administrație a Statelor Unite.

Fac un apel către NATO pentru o mai mare implicare în Orientul Mijlociu. Astăzi, sub conducerea mea, SUA a devenit o țară independentă energetic, un lucru la care nimeni nu s-ar fi gândit. Nu avem nevoie de petrolul nimănui. Suntem cel mai mare producător de petrol și gaze.

Soleimani a omorăt atât americani cât și o mulțime de iranieni.(...) Statul Islamic este un inamic natural al Iranului. Trebuie să ne unim forțele și să luptăm împreună împotriva ISIS. Fac un apel către poporul iranian și către conducătorii acestei țări: vrem să prosperați în țara voastră și să vă atingeți potențialul maxim”, a spus Donald Trump.

„Atât timp cât sunt preşedinte al Statelor Unite, Iranului nu i se va permite să deţină arme nucleare”, a afirmat Donald Trump miercuri seară.

„Forţele americane sunt pregătite pentru orice, dar Iranul pare să facă un pas înapoi, ceea ce este un lucru bun pentru toate părţile implicate şi pentru toată lumea", a subliniat Trump.

 


 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel