Doi ucraineni, prinși de poliție în Germania cu acte de identitate românești false

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Doi cetățeni ucraineni au fost denunțați în Germania, după ce polițiștii i-au prins cu acte românești false. Cei doi le-au spus oamenilor legii că lucrează ca sudor și respectiv lăcătuș. 

Doi ucraineni au fost denunțați în Germania, după ce au fost prinși cu acte false românești. Potrivit News.de, cei doi au fost depistați duminică, pe autostrada BAB 4.

În timpul unei acțiuni de rutină desfășurate duminică dimineață, poliția federală a interceptat un vehicul de teren din districtul Biberach (Baden-Württemberg) la punctul de control al autostrăzii Ludwigsdorf. Conducătorul auto a prezentat documentele sale, un permis de conducere și o carte de identitate românească, însă verificările ulterioare au scos la iveală faptul că documentele prezentate erau falsuri elaborate.

Ulterior, într-unul dintre bagajele pasagerilor, au fost găsite un pașaport ucrainean și un permis de ședere polonez.

Cei doi bărbați, în vârstă de 20 și 27 de ani, au recunoscut că locuiesc ilegal în Germania sub identitatea românească și că lucrează în domeniul construcțiilor fără documente legale, ca sudor și respectiv lăcătuș.

Inspectoratul Federal de Poliție Ludwigsdorf a luat măsuri imediate, expulzându-i pe cei doi indivizi înapoi în Polonia și interzicându-le reîntoarcerea în Germania timp de doi ani. În plus, ei sunt acum implicați într-un caz penal pentru falsificare de documente, intrare ilegală și conducere fără permis.

În ceea ce privește vehiculul implicat, acesta a fost preluat de un prieten al tânărului de 27 de ani.

 

-------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din Germania, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link: 

-> https://chat.whatsapp.com/IsdGvKkdEY4JJhueZBrtNW 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel