Doi soți români, de 71 și 76 de ani, din Arad, acuzați de contrabandă cu țigări

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Doi soți români, de 71 și 76 de ani, din Arad, acuzați de contrabandă cu țigări
Doi soți români, de 71 și 76 de ani, din Arad, acuzați de contrabandă cu țigări

În urma unor percheziții domiciliare ce au avut loc la Covăsânț, județ Arad, la imobilele soților, polițiștii au găsit 1.029 pachete de țigări de contrabandă. Polițiștii au mai confiscat o armă cu aer comprimat și 97 de lei.

Descinderile au avut loc în 24 septembrie. Potrivit IPJ Arad, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, au pus în executare, la data de 24 septembrie, două mandate de percheziție domiciliară, la imobile aparținând unor persoane bănuite de contrabandă. Din cercetări a reieșit că un bărbat de 76 de ani și soția acestuia, de 71 de ani, ambii din localitatea Covăsânț, ar fi oferit spre comercializare țigarete susceptibile a proveni din contrabandă pe raza aceleiași localități din județul Arad, scrie aradon.ro.

În urma perchezițiilor au fost ridicate și indisponibilizate 1.029 de pachete cu țigarete, netimbrate sau timbrate necorespunzător, de diferite mărci (20.580 țigarete), suma de 97 de lei și o pușcă cu aer comprimat. Polițiștii continuă cercetările într-un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă și nerespectarea regimului armelor și munițiilor. La activități au participat și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Arad”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel