Doi români răniți după ce mașina în care erau, s-a răsturnat. La volan se afla un tânăr fără permis

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
masina_rasturnata_romani_raniti
masina_rasturnata_romani_raniti

Două persoane au fost rănite, în noaptea de miercuri spre joi, după ce mașina în care erau, condusă de un tânăr fără permis, s-a răsturnat într-un șanț, la intrare în localitatea Dumitra din județul Bistrița-Năsăud.

 

 

Polițiștii bistrițeni au intervenit pe Drumul Național 17C, la intrare în localitatea Dumitra, unde a avut loc un accident rutier. Un autoturism condus de un tânăr de 28 de ani, din Maieru, s-a răsturnat în afara drumului, ajungând într-un șanț din beton.

Șoferul și o pasageră de 34 de ani, din Livezile, au fost răniți. Conform ISU Bistrița-Năsăud, femeia rămăsese încarcerată și a fost scoasă din mașină cu suspiciune de fractură de bazin. A fost stabilizată și transportată la UPU Bistrița pentru investigații medicale.

Șoferul a ajuns și el la spital cu leziuni ce nu îi pun viața în pericol. În urma verificărilor a reieșit că bărbatul de 28 de ani nu are permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. S-a întocmit dosar penal, iar polițiștii Compartimentului Rutier Năsăud continuă cercetările în acest caz.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel