Doi români, plătiți să ucidă soțul unei italiance

Bianca Ştefan |
Data publicării:

Doi români au fost plătiți de o italiancă să-i ucidă soțul pentru a rămâne cu amantul său în vila de 5 milioane de euro. 

Doi români, plătiți să ucidă soțul unei italiance. Potrivit rotalianul.com, o femeie din Italia, Alessandra Trivellone, în vârstă de 54 de ani, în complicitate cu amantul ei, a angajat doi bărbați români pentru a-i ucide soțul. Femeia dorea să intre în posesia unei vile de 5 milioane de euro situată în cartierul Olgiata de la periferia capitalei italiene, vilă care aparține avocatului Mineo și în care soția sa ar fi vrut să își petreacă tot restul vieții alături de amantul său, Giancarlo Cassani, în vârstă de 50 de ani. 

Amantul femeii îl însărcinează pe Daniel Drăgan, un muncitor român care lucrează pentru el, să găsească pe cineva dispus să execute crima, după s-a arătat în prima înfățișare din proces care a avut loc ieri, 22 mai 2018. 

Cei doi români pentru a-i ucide soțul italiencei sunt Gheorghe Gheorghiță și Costică Gheorghe. Astfel, Costică Gheorghe ia cei 10.000 de euro și dispare, iar Gheorghe Gheorghiță mărturisește totul carabinierilor. Datorită mărturiei depuse de bărbatul român, asasinatul a fost evitat iar cei doi amanți trași la răspundere. 

Mai multe informații AICI. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel