Doi români, morți după ce au intrat cu maşina într-un stâlp. Șoferul nu avea permis

Mihaela Horchidan |
Data publicării:

Doi bărbaţi au murit, miercuri seara, în urma unui impact violent. Maşina, la volanul căreia se afla unul dintre ei, a ieşit în afara carosabilului şi a lovit un stâlp de electricitate. Bărbatul nu deținea permis de conducere.

 

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Braşov a a informat, în această dimineață, că accidentul s-a produs aseară în jurul orei 22,00, pe DN 1S, în zona localităţii Şercaia, pe sensul de mers către Rupea.

"Un bărbat, în vârstă de 35 ani, care conducea un autoturism din direcţia Şercaia-Rupea, la km. 1+500m a ieşit în afara părţii carosabile şi a lovit un stâlp de energie electrică. În urma impactului a rezultat decesul conducătorului auto şi al pasagerului, identificat ca fiind un bărbat în vârstă de 39 ani", a precizat IPJ Braşov.

În urma impactului, polițiștii au verificat documetele șoferului și ale vehiculului în baza de date a Poliției Române. Astfel, au constatat că cel care se afla la volan, nu deţinea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză a fost deschis un dosar penal, iar cercetările sunt continuate, scrie Agerpres.

 

Un român a murit, după ce i s-a făcut rău la volan. Bărbatul s-a izbit cu maşina de un stâlp

 

Un accident asemănător a avut loc și în urmă cu o zi, când un român, în vârstă de 79 de ani, din Deva, a murit, după ce i s-a făcut rău la volan. Bărbatul a pierdut controlul maşinii şi a lovit un stâlp de electricitate.

Bărbatul din Deva, a murit după ce i s-a făcut rău la volan, cel mai probabil din cauze medicale, a pierdut controlul maşinii şi a lovit un stâlp de electricitate în apropierea unui centru comercial din oraş, informează Agerpres. În plus, autoturismul condus de victimă a ajuns pe trotuar, dar fără să fie rănite alte persoane.

O echipă de prim-ajutor ajunsă la faţa locului a încercat să-l resusciteze pe şofer, însă acesta a decedat.

"În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că bărbatul, în vârstă de 79 de ani, din municipiul Deva, care conducea un autoturism pe bulevardul Iuliu Maniu, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers din posibile motive medicale. El a pătruns pe trotuar, lovind şi un stâlp de electricitate. Din păcate, în pofida manevrelor de resuscitare, medicii au declarat decesul bărbatului", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Niţu.

În acest caz, poliţiştii continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă, scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel