Doi români, încarceraţi în urma unui accident rutier grav. A fost solicitat elicopterul SMURD

Mihaela Horchidan |
Data actualizării: | Data publicării:

Un bărbat a fost transportat cu elicopterul SMURD la un spital din Capitală şi o femeie a fost preluată de o ambulanţă SAJ Giurgiu în urma unui accident rutier în care au fost implicate două autoturisme pe autostrada A 1, la kilometrul 31.

"În această dimineaţă, ISU Giurgiu a fost solicitat să intervină pe A1, Bucureşti-Piteşti, la kilometrul 31, în urma producerii unui accident rutier în care au fost implicate două autoturisme, unul dintre acestea fiind răsturnat în afara părţii carosabile. La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Bolintin Deal, cu o autospecială de stingere, o descarcerare, un echipaj SMURD şi două ambulanţe SAJ. În sprijin a fost solicitat şi elicopterul SMURD. Un bărbat şi o femeie, ambele persoane conştiente, au fost găsite încarcerate în autoturismul răsturnat", a declarat marţi, 16 noiembrie, purtătorul de cuvânt al ISU Giurgiu, Nicoleta Beianu, potrivit Agerpres. În urma accidentului, a fost nevoie ca pompierii să folosească accesoriile de descarcerare pentru extragerea celor două persoane în siguranţă.

Victimele au fost preluate de echipajele SMURD şi SAJ pentru acordarea primului ajutor. Pompierii asigură măsurile PSI la locul evenimentului, scrie Agerpres.

 

Două românce rănite după ce o maşină a intrat într-un microbuz 

 

Alte două femei au fost rănite în această dimineață, după ce maşina în care se aflau a intrat într-un microbuz de marfă, între Avrig şi Mârşa, în județul Sibiu.

Cele două femei au fost rănite după ce maşina în care se aflau a intrat într-un microbuz de marfă, pe drumul judeţean 105G, între Avrig şi Mârşa, a anunţat Poliţia Sibiu, potrivit Agerpres.

"DJ 105G, între Avrig şi Mârşa, şoferul unui autoturism pătrunde în drumul judeţean de pe strada secundară şi intră în coliziune cu un microbuz marfă. Două femei, de 59 si 56 de ani, ambele din Avrig, pasagere în autoturism, au fost transportate la spital conştiente. Şoferul autoturismului are 61 de ani, şoferul microbuzului 20 de ani, ambii din Mârşa. Poliţiştii rutieri desfăşoară cercetări pentru stabilirea circumstanţelor exacte în care s-a produs acest accident. Fără mari probleme de trafic", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu, Elena Welter.

Potrivit autorităților, cele două femei rănite în urma accidentului au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe din municipiul Sibiu. Acestea erau conştiente, una având excoriaţii şi un traumatism cranio-facial, iar cealaltă cu dureri toracice, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, scrie Agerpres.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel