Doi români din Anglia, acuzați de dublu asasinat. Poliția: "Au intrat în casă și au ucis cu sânge rece"

Liviu Ludovic |
Data publicării:
politie_anglia
politie_anglia

Doi români sunt acuzați ca au ucis cu sânge rece două persoane într-o casă din Easton. Unul dintre bărbații găsiți morți în casă se numește Fahad Hossain Pramanik. 

Ionuț-Valentin Boboc, în vârstă de 21 de ani, și Jacob-Bebe Chers, în vârstă de 45 de ani, au apărut astăzi (15 septembrie) la Tribunalul Bristol Magistrates' Court, ambii fiind acuzați de uciderea dlui Pramanik și a unui al doilea bărbat neidentificat.

Cadavrele celor doi bărbați au fost găsite într-o casă de pe Wood Street la prânz, duminică (12 septembrie). Boboc și Chers, care locuiesc amândoi în Fishponds, i-ar fi ucis pe bărbați cu o zi înainte.

Potrivit poliției, cei doi români ar fi intrat în casa respectivă, ar fi ucis cu sânge rece iar apoi ai fugit.

Cei doi români sunt arestați preventiv

 

Boboc, rezident în Abingdon Road, și Chers, rezident în Whitefield Road, au fost audiați astăzi separat, iar cei doi și-au confirmat numele, vârsta și adresele în timpul audierilor lor. Ambii au fost ajutați de interpreți români.

Potrivit publicației Bristol Live, președinta de ședință, judecătoarea Tina Symons, i-a plasat pe ambii suspecți în arest preventiv și le-a ordonat să se prezinte mâine la Bristol Crown Court, unde va avea loc o audiere pentru eliberarea pe cauțiune.

"O nouă audiere va avea loc la 13 octombrie pentru o revizuire a procesului, iar termenul de custodie este 16 martie 2022", a mai decis judecătoarea. 

Ofițerii de poliție și o echipă de criminaliști au fost prezenți duminică la locuința din Wood Street, în urma informațiilor primite de la un membru al publicului.

Ofițerii și personalul poliției au examinat ore întregi de înregistrări CCTV și au luat declarații. Se așteaptă ca investigațiile criminalistice la fața locului să continue timp de mai multe zile.

De asemenea, poliția a percheziționat Valea Coombe Brook din Fishponds, ca parte a anchetei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel