Doi români, bătuţi şi arşi cu ţigara. Opt tineri au fost reţinuţi și duși la audieri

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:

Un grup de prieteni a ajuns în arestul Poliţiei după ce s-au întâlnit la unul dintre ei acasă, apoi s-au luat la bătaie. Cei 10 tineri care alcătuiau grupul s-au întâlnit la unul dintre ei, în localitatea Miroslava, apoi la un moment dat s-au luat la bătaie.

Grupul de prieteni s-a întâlnit la casa unuia din Miroslava, iar aici doi dintre ei, care erau bănuiţi de furtul unui telefon, au fost bătuţi şi umiliţi. 

Doi dintre ei au început să fie suspectaţi că ar fi furat telefonul unui alt membru al grupului, iar de aici totul a degenerat în violenţe. Cei doi au primit o „lecţie” de la ceilalţi: au fost înjuraţi, bătuţi, de corpurile lor au fost stinse ţigări. Joi noaptea, toţi au primit vizita poliţiştilor, apoi au fost băgaţi în arest pentru 24 de ore, scrie  ziaruldeiasi.ro.

„La data de 9 decembrie, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Iaşi, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi, au desfăşurat opt percheziţii domiciliare, în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări cu privire la comiterea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, lovire sau alte violenţe, tâlhărie calificată, ameninţare, influenţarea declaraţiilor şi sustragerea sau distrugerea de probe sau înscrisuri. În urma percheziţiilor, au fost ridicate bunuri şi obiecte care ar fi fost folosite la comiterea infracţiunilor, dar şi un autoturism. De asemenea, opt tineri au fost conduşi la cercetări, iar în baza probatoriului administrat în cauză aceştia au fost reţinuţi de poliţişti, pentru 24 de ore”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi. 

La începutul lunii noiembrie, trei membri ai unei familii din Iana, județul Vaslui, mama, tatăl şi fiica, au fost agresaţi de un băiat în vârstă de 13 ani căruia i-au atras atenţia să dea muzica mai încet

 

Trei membri ai unei familii, agresaţi de un băiat de 13 ani 

 

Trei membri ai unei familii din Vaslui au fost agresaţi de un băiat de 13 ani căruia i-au atras atenţia să dea muzica mai încet. Trei membri ai unei familii din Iana, județul Vaslui, mama, tatăl şi fiica, au fost agresaţi de un băiat în vârstă de 13 ani căruia i-au atras atenţia să dea muzica mai încet, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui.

Potrivit IPJ, victimele s-au deplasat la locuinţa băiatului, aflată în apropierea casei lor, şi i-au spus că muzica este dată prea tare, moment în care acesta le-a adresat injurii şi i-a lovit, fiind ajutat ulterior şi de tatăl său.

 

Polițiștii au deschis dosar penal în acest caz



"În cauză a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi ameninţare. Cercetările se efectuează sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad. Faţă de un bărbat în vârstă de 41 de ani, din Iana, a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore. Ulterior, acesta a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiţă potrivit Agerpres.

Reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vaslui au demarat verificări în acest caz, copilul fiind internat temporar într-un centru al instituţiei. 

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel