Un tată român a luat la bătaie mai mulți adolescenți pe un teren de fotbal: „Adu sabia, bă!” (VIDEO)

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Trei copii ar fi fost bătuți de un român de 54 de ani, pe un teren de fotbal din Arad. Doi dintre ei au ajuns la spital, unde li s-au efectuat investigații, însă nu au rămas internați – în ceea ce-i privește pe cei doi s-a recomandat efectuarea unor investigații medicale amănunțite – iar cel de-al treilea nu a avut nevoie de îngrijiri. „Adu’ sabia, bă!”, poate fi auzit bărbatul de 54 de ani spunând către fiul său de 12 ani, în filmarea care a surprins o parte din bătaia de duminică seara de pe terenul de fotbal din cartierul arădean Subcetate.

„Adu’ sabia, bă!”. Cuvintele ies din gura bărbatului în timp ce îl lovește pe unul dintre adolescenți, în mod repetat, cu pumnii, pe tot corpul. Victima este culcată pe terenul de fotbal, cu mâinile ridicate la cap, încercând să pareze pumnii bărbatului. În cadru apare și fiul bărbatului. Copilul de 12 ani îl lovește cu piciorul în cap pe adolescentul căzut la pământ. Vă avertizăm că imaginile sunt foarte dure, iar cuvintele folosite de tatăl copilului de 12 ani sunt la fel de dure.

„Nu știu cu cine mă pun? Băga-mi-aș p… în plămânul mă-tii. Eu nu știu cu cine mă pun, bătrâne? Eu sunt bătrân?”, îi spune bărbatul de 54 de ani, gâfâind din cauza efortului pe care îl depune lovindu-l, adolescentului. „Bă, vezi că iar o sărit la mine”, spune copilul de 12 ani către tatăl său „ocupat cu corecția” adolescentului. Nici bine nu termină propoziția, că băiatul de 12 ani îl lovește cu piciorul în cap pe adolescent.

„Adu’ sabia, bă!”, vine replica bărbatului care îl lovește în continuare pe copil. „Du-te, mă, și adu…”, strigă bărbatul.
„Nu mai da, bă”, se aude o voce. „F…. filmarea mă-tii”, este ultimul lucru pe care bărbatul de 54 de ani îl spune înainte ca filmarea să se încheie.

Un tată român a luat la bătaie mai mulți adolescenți pe un teren de fotbal: „Adu sabia, bă!”

 

Potrivit surselor Aradon.ro, trei copii ar fi fost bătuți. Doi dintre ei au ajuns la spital, unde li s-au efectuat investigații, însă nu au rămas internați – în ceea ce-i privește pe cei doi s-a recomandat efectuarea unor investigații medicale amănunțite – iar cel de-al treilea nu a avut nevoie de îngrijiri.

De la ce a pornit totul? Ce poate „justifica” o asemenea bătaie aplicată de un adult unor adolescenți? De la un fault, spun sursele noastre. „Copiii se jucau fotbal. A venit copilul de 12 ani, băieții s-au certat între ei pentru un fault, copilul l-a sunat pe tatăl său, a venit și a început să dea în copii. Doi au ajuns la spital, al treilea e destul de bine. Copiii nici măcar nu îl cunosc pe băiatul de 12 ani, dar cum se jucau fotbal, au spus că n-are nicio importanță că copilul are 12 ani și că se pot juca împreună, dar din păcate, pentru că l-au băgat în echipă au ajuns să fie bătuți pentru o ceartă între copii”, spune una dintre sursele noastre.

Incidentul a fost sesizat la 112 de un martor. La fața locului au sosit polițiștii care au solicitat ajutor medical pentru copiii bătuți, când au văzut că aceștia nu se simt bine.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel