Germania. Doi români au ridicat case în țară pe banii obținuți din prostituția propriilor copii. Caz CUTREMURĂTOR descoperit de polițiști

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Caz cutremurător descoperit de polițiștii germani: doi români și-au adus copiii minori în Germania pentru a-i obliga să cerșească și să se prostitueze.

Doi români, ambii în vârstă de 39 de ani, și-au dus copiii minori în Germania, la Berlin, și i-au obligat să cerșească și să se prostitueze pentru a-și ajuta familiile din România. Polițiștii germani au intrat pe fir, iar acum cei doi proxeneți sunt judecați pentru abuz sexual asupra minorilor și neglijență, relatează portalul german bz-berlin.de.

Potrivit anchetatorilor, cei doi români care au recus la acest gest îngrozitor sunt Marian R. și Granu M. Primul dintre ei și-a adus fiul de 13 ani la Berlin în martie 2017. Celălalt băiat, tot în vârstă de 13 ani, a fost adus în Germania în septembrie 2017.

Există dovezi solide că cei mici erau obligați de părinți să cerșească și să ofere servicii sexuale, la finalul fiecărei zile dându-le adulților toate încasările din aceste activități. Polițiștii germani intrați pe fir au ajuns până în România unde au descoperit că cei doi bărbați au câștigat atât de mulți bani, încât și-au construit case pentru toată familia.

Marian și Granu au fost arestați în România, în decembrie 2018, fiind extrădați în Germania. Cei doi riscă acum pedepse de până la zece ani de închisoare.

sursa foto: bz-berlin.de

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel