Doi români au pierit într-un accident cumplit în Germania. Rudele au plasat lumânări la locul tragediei

Gabriel Nuță-Stoica |
Data publicării:
Doi români au pierit în accidentul din Germania
Doi români au pierit în accidentul din Germania

Doi români au murit în Germania, după ce au fost implicați într-un grav accident rutier în Kleve, o localitate din  landul Renania de Nord-Westfalia. Potrivit presei germane, impactul a fost atât de violent, încât cei doi n-au avut nici o șansă.

Grav accident rutier petrecut vineri seara pe B220 în Kleve. Două persoane și-au pierdut viața, iar traficul a fost paralizat pe mai multe străzi din zonă. Lumânări au fost aprinse la locul tragediei de rudele victimelor, iar urmele impactului rămân vizibile pe marginea de iarbă și pe peretele unei case.

Conform informațiilor furnizate de poliție, accidentul a avut loc la intersecția B220/B9 din Kellen. Un microbuz în care se aflau patru persoane se îndrepta spre centrul orașului. La un moment dat, microbuzul a fost lovit violent de un camion care circula din partea dreaptă. Impactul a fost atât de puternic încât mașina a fost proiectată în peretele unei case, rezultând decesul a doi ocupanți masculini și rănirea gravă a unei femei de 24 de ani din Ungaria.

În urma impactului și-au pierdut viața doi ocupanți ai microbuzului, un român de 34 de ani și unul în vârstă de 22 de ani. Șoferul microbuzului, un polonez de 48 de ani se află în stare gravă la spital. 

Și șoferul camionului, un bărbat de 31 de ani din Much, a fost transportat la spital cu răni grave. În imaginile publicate de poliția din Germania, se poate observa microbuzul strivit în peretele unei case. Microbuzul aparținea unei agenții de muncă temporară.

Potrivit publicației Nrz.de, operațiunea de salvare a fost dificilă, iar un pompier a suferit răni în timpul acestora. În plus, traficul în zonă a fost complet blocat, cu mașini în șiruri lungi încă de la primele ore ale dimineții.

Chiar dacă ancheta accidentului a fost finalizată, cauzele exacte ale tragediei nu au fost încă dezvăluite publicului. Purtătorul de cuvânt al poliției a anunțat că un comunicat oficial va fi emis ulterior, iar echipa de intervenție va continua lucrările de salvare până la clarificarea tuturor aspectelor legate de acest incident.

 

--------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din Germania, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link: 

-> https://chat.whatsapp.com/IsdGvKkdEY4JJhueZBrtNW 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel