GERMANIA: Doi români au MUȘCAT un polițist. A avut nevoie de SPITALIZARE

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Doi români au vrut cu orice chip să intre în clădirea în care se afal fiul lor, în Karlsruhe, Germnaia. Cum nu li s-a permis accesul, aceștia au recurs la toate metodele pentru a nu se supune restricției.

Doi români stabiliți în Germania, Karlsruhe, au decis să își facă „dreptate“ în stilul propriu, răzbunându-se pe polițiștii care nu le permiteau accesul într-o clădire unde se afla fiul lor. Răzbunarea lor, sălbatică, a însemnat mușcături, loviri și alte acte de ultraj la adresa funcționarilor statului German.

Pentru că au scuipat, mușcat și lovit funcționari publici, cuplul de români a primit interdicție de a mai intra în clădirea Departamentului Educației de la Consiliul Regional după ce cu câteva ore înainte au făcut scandal într-o problemă legată de fiul lor de 17 ani, potrivit presseportal.de.

 Funcțioanrii consiliului au încercat să le explice părinților tânărului care este situația și că momentan nu pot intra în clădire, invitându-i să se calmeze. Aceștia însă s-au năpustit într-un atac furibund, astfel că a fost necesară intervenția unei patrule a poliției.

Însă nici polițiștii nu au scăpat de furia părinților români. Funcționarii nici nu au apucat să informeze polițiștii asupra situației pentru care au fost solicitați că tatăl, un bărbat foarte solid, a și început să scuipe și să lovească în stânga și în dreapta. În altercație a intervenit și soția acestuia, iar românii au reușit chiar să trântească la pâmânt pe unul dintre polițiști pe care bărbatul l-a mușcat de o coapsă. Ca să scape, polițiștii au fost nevoiți să folosească spray-ul iritant din dotare.

Situația s-a calmat numai după ce au fost trimise întăriri. Polițistul mușcat a fost internat în spital din cauza rănilor suferite, iar cei doi români sunt cercetația cum pentru ultraj.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel