Doi români au furat 140 de anvelope dintr-un camion

Andreea Cosma |
Data publicării:

Poliţiştii de investigare a criminalităţii economice din judeţul Olt, cu sprijinul celor din Dâmboviţa, au efectuat, joi dimineaţa, două percheziţii în judeţul Dâmboviţa, la persoane bănuite că au sustras 140 de anvelope dintr-un autocamion, prejudiciul fiind recuperat în totalitate, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ).

Anvelopele, produse în municipiul Slatina, au fost sustrase în timp ce erau transportate în vederea exportului.

"Din cercetări a reieşit faptul că, la data de 12 septembrie, cei doi bărbaţi, în complicitate, ar fi sustras dintr-un autocamion 140 de anvelope, în timp ce erau transportate de la societatea producătoare, în vederea exportului. În urma percheziţiilor, poliţiştii au găsit cele 140 de anvelope, prejudiciul fiind recuperat în totalitate", a precizat sursa citată.

Bărbaţii bănuiţi de furt calificat, unul în vârstă de 44 de ani şi celălalt de 47 de ani, vor fi conduşi la sediul IPJ Olt pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale.

Acţiunile poliţiştilor din judeţul Olt s-au desfăşurat cu sprijinul luptătorilor de la Acţiuni Speciale şi al jandarmilor din Dâmboviţa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel