Doi muncitori români au căzut de la 10 metri cu un lift pentru construcţii

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

Doi muncitori au căzut, joi, de la aproximativ 10 metri, cu un lift pentru manipularea materialelor de construcţii, în timpul unor lucrări la Facultatea de Geografie din Cluj-Napoca.

"O autospecială, un echipaj SMURD şi unul SAJ au fost alertate în jurul orei 13.00, pentru a gestiona o situaţie de urgenţă rezultată în urma căderii de la înălţime a doi bărbaţi, care cel mai probabil erau implicaţi în lucrări de renovare a clădirii Facultăţii de Geografie din municipiul Cluj-Napoca. Aceştia au căzut de la o înălţime de circa 10 m, cu un lift pentru manipularea materialelor de construcţii. Pompierii au găsit cei doi bărbaţi, aflaţi între mai multe materiale, cu traumatisme multiple şi erau în stare de conştienţă, unul cooperant şi celălalt în stare de semiconştienţă", se arată într-o informare a ISU Cluj.

Potrivit sursei citate, pompierii au acţionat imediat pentru a asigura accesul la victime, siguranţa salvatorilor şi sprijinul pentru acordarea primului ajutor calificat. Cei doi au fost preluaţi de către echipajele medicale şi au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri şi investigaţii de specialitate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel