Doi elveţieni, la un pas de moarte în Sibiu. Ambulanţa care venea să îi salveze a suferit un accident

Andreea Cosma |
Data publicării:

Doi cetăţeni elveţieni au fost răniţi, joi, după ce autoturismul de teren în care se aflau s-a răsturnat, pe Valea Lotrioarei, într-o zonă nedestinată circulaţiei autovehiculelor, scrie Agerpres.

"Un autoturism de teren s-a răsturnat pe Valea Lotrioarei, în zona nedestinată circulaţiei autovehiculelor. Doi bărbaţi, cetăţeni străini, de 27 şi 28 de ani, care se aflau în autoturism suferind vătămări corporale şi fiind transportaţi la spital, unul cu un echipaj SMURD şi celălalt cu un echipaj SAJ", se arată într-o informare de presă a Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu.

Potrivit informaţiilor furmizate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu, cei doi sunt cetăţeni elveţieni.

"În timp ce se deplasa spre Sibiu, pe DN 7, în Boiţa, autospeciala SAJ a fost acroşată de un cap tractor al cărui conducător auto nu a adaptat viteza pe un tronson de drum în curbă şi a pătruns pe contrasens, în coliziune, cu ambulanţa condusă regulamentar", se mai arată în informarea IPJ Sibiu.

Conform sursei citate, în urma acestui eveniment nu au rezultat victime, pacientul transportat iniţial fiind preluat de alt echipaj medical. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel