Doi elevi minori au avut relații intime în toaleta școlii. Directorul ar fi încercat să mușamalizeze cazul

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
elevi relatii intime in toaleta scolii
elevi relatii intime in toaleta scolii

Un băiat de clasa a opta și o fată de clasa a șasea au avut relații intime în toaleta școlii, într-o comună din județul Călărași. Ulterior, băiatul s-a lăudat pe internet. Directoarea adjunctă susține că directorul știa și a încercat să mușamalizeze întâmplarea, relatează Digi24.

Cazul s-a întâmplat pe 19 februarie. Despre relațiile intime dintre cei doi elevi minori s-a aflat însă în oraș, abia după ce băiatul s-a lăudat în fața prietenilor, iar prietenii l-au pârât pe rețelele de socializare. "Aici este toaleta elevilor, unde s-a întâmplat cazul. La fete! Vreau să vă spun că nu a durat foarte mult, ci chiar foarte puțin. Elevii într-adevăr erau la ore. Au cerut la toaletă. Li s-a dat drumul pentru că este legal. După care au revenit în clasă. Elevii au fost primii care au auzit, după care au venit părinții fetei și au purtat discuții cu direcțiunea și cu colegii mei care sunt diriginți. Puțin s-a mușamalizat.  În sensul că nu au vrut să facă, ca să zic așa, o popularizare. Și asta a condus spre, ca să zic așa, spre stricarea imaginii școlii. Ca să fiu sinceră, domnul director a spus că dacă ținem secret, dacă se ține secret aici, vor fi protejați elevii.", a spus, pentru Digi24, Daniela Dan, director adjunct al Școlii Generale Budești, din Călărași

Cazul este anchetat de poliție, Parchet, Inspectoratul Școlar al județului Călărași și Primăria Budești. Eleva de 12 ani a fost transferată de familie la o școală din afara orașului. Băiatul a rămas în școala din Budești, unde a fost intensificată paza, iar femeile de serviciu trebuie să supravegheze toaletele mai des.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel