Doi britanici au fost grav răniți după ce au salvat două tinere care erau violate

Eduard Pascu |
Data publicării:

Doi tineri au fost stâlciți în bătaie de doi afro-americani care încercau să violeze două fete. Lumea s-a mobilizat pe rețele sociale pentru a strânge suma de bani necesară reconstrucției faciale a uneia dintre victime.

Bărbații în vârstă de 19 și 25 de ani au sărit în ajutorul a două tinere, care era atacate de doi bărbați în Staffordshire, Marea Britanie. Salvatorii au fost bătuți cu brutalitate și au fost lăsați inconștienți, cu răni grave.

Au fost duși de urgență la spital unde, unul dintre ei va suferi o operație de reconstrucție facială. Denumiți ”bunii samariteni”, pe rețelele sociale, oamenii au organizat o strângere de fonduri online pentru a plăti operația de reconstrucție facială a unuia dintre tineri. 

Momentan, poliția nu a făcut nicio arestare, dar se pare că suspecții ar fi doi bărbați afro-americani. Unul dintre ei purta un tricou alb, și blugi albaștri, iar celălalt îmbrăcăminte închisă la culoare, potrivit The Daily Mail

Ben Mortimer, tatăl unuia dintre băieți a scris pe Facebook :”Cei doi merită o medalie pentru curaj. Fiul meu vitreg are multe oase rupte și fața distrusă, după ce a fost călcat pe față”.

”Ca să știe toată lumea. Fratele meu, și prietenul lui au oprit un viol, și au fost aproape omorâți în bătaie pentru asta”, a scris Shelly Metcalf pe Facebook.

”Doi eroi. Sper să își revină repede, pentru că fără ajutorul lor, cele două fete ar fi avut mult de suferit”.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel