Doi bărbați din Năvodari, reținuți pentru trafic de droguri de risc și mare risc

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
România. Percheziţii în trei județe în care sunt căutaţi traficanţi de droguri care aduceau mari cantităţidin Spania
România. Percheziţii în trei județe în care sunt căutaţi traficanţi de droguri care aduceau mari cantităţidin Spania

Doi bărbați au fost reținuți, în cursul zilei de ieri, 24 februarie, fiind cercetați de polițiștii de combatere a criminalității organizate din Constanța și procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanța, pentru trafic de droguri de risc și mare risc.

Polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanța, au prins în flagrant delict doi bărbați, de 23 și 34 de ani, după ce ar fi vândut cocaină.

Ulterior, polițiștii au pus în aplicare 2 mandate de percheziție domiciliară, în orașul Năvodari, la locuințele uneia dintre persoanele în cauză.

În urma activităților, au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 86 de grame de cocaină, 17 kilograme de cannabis (muguri), peste 25.000 de lei, 300 de euro, 1 cântar electronic și 2 telefoane mobile.

 

Doi bărbați din Năvodari, reținuți pentru trafic de droguri de risc și mare risc

 

Procurorul de caz a dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, a celor doi, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentați instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc.

Bărbații au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română. La activități au participat jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Tomis Constanța.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel