Doi bărbați au comandat cele mai scumpe fripturi într-un restaurant din Italia, apoi au fugit fără să plătească: „Este Vestul Sălbatic” 

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Doi bărbați au comandat două fripturi într-un restaurant din Italia, apoi au fugit fără să plătească. Sursa foto: freepik.com
Doi bărbați au comandat două fripturi într-un restaurant din Italia, apoi au fugit fără să plătească. Sursa foto: freepik.com

Doi bărbați, care au mâncat în restaurantul „Alla scaletta” din Pollenza, în provincia Macerata, sunt acuzați că au plecat fără să plătescă.

 

Au intrat în restaurant ca niște clienți normali, s-au așezat la masă și au comandat una dintre cele mai scumpe preparate din local, două fripturi de peste un kilogram fiecare, dar după ce au consumat doar o parte din ele, s-au ridicat și au fugit  fără să plătească.

Protagoniștii scenei sunt doi bărbați imortalizați de camerele de supraveghere ale restaurantului „Alla scaletta” din Pollenza, în provincia Macerata, semnalați acum de restauratorii care au fost victimele furtului.

„Nu mai există respect pentru nimic sau pentru nimeni. Este Vestul Sălbatic”, este concluzia amară a proprietarilor restaurantului din provincia Macerata, care au publicat și pe rețelele de socializare câteva cadre de pe camerele de supraveghere în care apar cei doi bărbați.

 

”Au făcut-o chiar sub nasul nostru și nici nu au terminat de mâncat ceea ce au comandat”

 

Episodul s-a produs pe 31 august, în timp ce localul era aglomerat de clienți. Profitând de confuzia de la casierie și de absența momentană a ospătarilor, cei doi ar fi plecat fără să atragă atenția și au urcat într-o mașină parcata nu departe. 

Cei doi sunt un bărbat de cincizeci de ani și altul de patruzeci de ani. După ce au comandat mâncare și băutură, ar fi lăsat o parte din carne pe farfurie și au plecat fără să plătească.

Ospătarii au observat imediat absența de la masă, dar inițial s-au gândit că s-ar fi dus la baie sau afară să fumeze. După o scurtă verificare au înțeles că cei doi au fugit, fără să plătească 120 de euro, scrie  fanpage.it.

Același restaurant a fost deja victima unui episod similar în trecut, care s-a terminat cu o plângere la poliție. „Ceea ce irită cel mai mult nu este factura neplătită, ci această incivilitate, această anarhie care este peste tot. Fiecare face ce vrea, este o lipsa de respect”, a explicat fiica unuia dintre proprietarii restaurantului. Ceea ce ne întristează este că au făcut-o chiar sub nasul nostru și  nici nu au terminat de mâncat ceea ce au comandat”, a adăugat aceasta. 

-----------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG


https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel