Directorul RyanAir: "Nevaccinaţii, interziși în avioane". Mesaj dur după ce un pasager a făcut scandal în avion

Mihaela Horchidan |
Data actualizării: | Data publicării:

Michael O'Leary, directorul general al RyanAir, a lansat un mesaj dur la adresa antivacciniştilor şi spune că cei care aleg să nu se vaccineze, nu ar mai trebui primiţi în avioane. 

Mesajul acestuia vine după ce un antivaccinist le-a strigat pasagerilor dintr-un zbor RyanAir de miercuri că pandemia este, de fapt, o "plandemie".

"Dacă nu eşti vaccinat,  nu ar trebui să fii primit la spital, nu ar trebui să ţi se permită să zbori, nu ar trebui să intri la metrou şi nu ar trebui să ai voie nici la supermarket, nici la farmacie. Poţi sta acasă şi poţi da comandă de mâncare, de medicamente, de orice. Dar nu ar trebui să poţi merge la muncă sau cu transportul în comun fără un certificat de vaccinare", a explicat el, conform Daily Mail. 

Cu toate acestea, el a spus că nu susţine vaccinarea obligatorie, dar că este de părere că antivacciniştilor ar trebui să li se facă viaţa grea. 

O'Leary anunţă că RyanAir a pierdut doar pentru luna decembrie un milion de pasageri din cauza tulpinii Omicron. 

 

Un pasager a protestat în avion

 

Incidentul s-a petrecut după ce un bărbat a trecut de securitate pentru a se urca la bordul unui zbor Ryanair și a țipat la pasageri cu privire la vaccin și pandemie.

Securitatea a fost nevoită să îl dea jos pe conspiraționist din avionul cu destinația Dublin, în timp ce acesta era încă staționat pe aeroportul Stansted.

"Am dreptul, şi eu şi toată lumea din avion, să nu mă testez. Cine credeţi că sunteţi? Am un drept constituţional să nu mă testez. Sunteţi forţaţi să faceţi totul. Vaccinaţi-vă, faceţi asta, faceţi aia. E o formă de control, e o agendă nouă", a strigat un pasager în avion, înainte să spună că vaccinurile ucid. 

"Credeţi că mint? Cercetaţi, verificaţi. Este o plandemie. Câţi fotbalişti au fost ucişi de virus? Câţi atleţi profesionişti? Câţi copii? Vrea cineva să injecteze otravă în copii? Sunteţi minţiţi", a mai spus bărbatul, înainte să fie luat de forţele de ordine. 

 

Ryanair, pierderi din cauza pandemiei

 

Ryanair, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa, a precizat că se aşteaptă să transporte între 90 şi 100 de milioane de pasageri în exerciţiul financiar care se va încheia la 31 martie 2022, în creştere faţă de estimările anterioare cuprinse între 80 şi 100 milioane de pasageri.

Comparativ, în exerciţiul financiar încheiat în martie 2021, Ryanair a transportat 27,5 milioane de pasageri, în scădere semnificativă faţă de vârful de 149 milioane de pasageri înregistrat în exerciţiul anterior.

Pierderile de 273 milioane de euro înregistrate de Ryanair în trimestrul aprilie-iunie sunt puţin mai mici decât cele 283 milioane de euro prognozate de analişti, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel