Dincă, la un pas să fie LINȘAT din nou. Familia Luizei a ATACAT mașina poliției

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Familia Luizei Melencu a atacat, marți dimineață, o mașină a poliției, în momentul în care anchetatorii au venit pentru a face reconstituirea presupusei ucideri a adolescentei.

Gheorghe Dincă se afla pentru a doua zi consecutivă la Caracal, acolo unde a început reconstituirea în cazul uciderii Luizei Melencu. La fața locului a izbucnit un scandal uriaș. 

Cu lacrimi în ochi, mama fetei a forțat cordonul jandarmilor încercâd să ajungă la suspectul crimelor.

Mai multe, rudele Luizei au atacat o mașină a poliției și s-au certat cu forțele de ordine sosite la fața locului. Anchetatorii au mers prima dată la locul de unde Dincă a luat-o la ocazie pe Luiza.

(w670)

(w670)

(w670)

Anchetatorii fac, marți, la Caracal, reconstituirea în cazul răpirii Luizei Melencu. Avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, a declarat că ar fi mai multe de spus după începere procedurii de reconstituire. „Astăzi într-adevăr o să înceapă cu reconstituirea privind infracțiunile comise în ce o privește pe Luiza. După ce începem ziua poate o să mai fie lucruri de spus, acum suntem la începutul zilei și mulțumim pentru că sunteți alături de noi”, a spus Tonel Pop.

Luni, Gheorghe Dincă a fost dus de anchetatori la locuința sa din Caracal pentru reconstituirea faptelor. Bărbatul a fost transferat încă de sâmbătă în Arestul Poliției Olt, pentru a participa, luni și marți, la reconstituirea presupuselor crime pe care a mărturisit că le-a comis în casa din Caracal.

O polițistă a jucat rolul Alexandrei la reconstituirea de luni, iar potrivit unor surse judiciare, Gheorghe Dincă alegat-o cu cureaua. Totodată, la acțiunea din locuința lui Dincă, bărbatul a fost surprins cum cară o păpușă, semn că a dus victima, pe Alexandra, către butoi, transmite Mediafax.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel