Diaspora românească, RĂSPUNS pentru Salvini după mesajul adresat nou veniților din Italia

Bogdan Bolojan |
Data actualizării: | Data publicării:

Silvia Dumitrache, președintele Asociatiei Femeilor Romance din Italia - ADRI, are un mesaj pentru Matteo Salvini, cel care a criticat dur atitudinea noilor sosiți în Italia. 

"Salvini continuă să alimenteze ură și să provoace conflicte și ruptură în societate. Atacă în stânga și în dreapta, amenință și jignește. "Aceste demonstrații pline de ură și arogantă sunt greșite pentru milioane de imigranți care au venit în Italia cu 'pălăria în mană', care s-au integrat, au plătit impozite și au trimis copiii la scoală", scrie el pe twitter.

Imigranții ăștia, signor Ministro, se spetesc făcând muncile pe care italienii le refuză, fiind plătiți pe jumătate cât ei în cazul fericit în care au un oarece contract de muncă. Exploatarea și sclavia modernă sunt la ele acasă în Italia, la fel și traficul de persoane și prostituția. Toate acestea nu s-ar petrece dacă cererea nu ar fi atât de mare în peninsulă, signor Ministro, iar asta o știți foarte bine în calitate de ministru de Interne. Caporalato-invenție autohtonă, funcționează în toate domeniile, ba chiar îl și exportați.

Dacă Italia s-ar goli brusc de acești emigranți "cu pălăria în mână", economia țării s-ar bloca. Ar fi interesant de văzut. Cei care emit asemenea mesaje ar avea o șansă să învețe să respecte persoanele, munca, drepturile și convențiile internaționale la care Italia este parte," este mesajul Silviei Dumitrache.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel