Diana Șoșoacă sare în apărarea medicului Flavia Groșan: "Este o bătaie de joc! O voi susține până când o să-mi dau duhul"

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Diana Sosoacă Flavia Grosan
Diana Sosoacă Flavia Grosan

Senatoarea Diana Șoșoacă s-a solidarizat cu medicul Flavia Groșan. Senatoarea afirmă că o susține și vrea să o ajute pe doctoriță în demersurile sale împotriva Colegiului medicilor din Oradea.

"Deci eu o liniștesc pe doamna doctor (...) și vă pun eu la dispoziție avocati, care vă vor face aceste demersuri pentru ce este o bătaie de joc (...). Vă spun în calitate de senator că voi face toate demersurile legale împotriva Colegiului medicilor din Oradea pentru ceea ce au făcut împotriva acestei doamne doctor. Deci o voi susține pe Flavia Groșan până când o să-mi dau duhul", a spus Diana Șoșoacă, într-un mesaj video.

Medicul pneumolog Flavia Groşan a stârnit controverse după ce a afirmat că folosește un tratament cu care a reușit să vindece aproape 1.000 de pacienți de COVID. Acum, oamenii s-au împărţit în două tabere, iar Colegiul Medicilor s-a autosesizat în cazul schemei de tratament şi a medicamentelor pe care Flavia Groșan afirmă că le folosește.

Dr. Flavia Groșan este medic pneumolog-bronholog şi a mărturisit că obiectivul ei a fost, încă de la începutul pandemiei, ca niciun bolnav să nu aibă nevoie de mască de oxigen. Pentru a-și pune pacienții pe picioare, medicul susţine că a utilizat un antibiotic clasic.  Zilele acestea a apărut un grup de Facebook pentru susținerea doctoriței Flavia Groșan. Acesta ar număra aproximativ 60.000 de membri. Grupul promovează mesaje violente față de doctorii care sunt împotriva practicii Flaviei Groșan, iar oamenii sunt încurajați să iasă în stradă.  Medicul Flavia Groșan a dezvăluit, la Antena 3, schema de tratament cu care spune că a vindecat mii și mii de pacienți de coronavirus, chiar și în stare gravă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel