DEZVĂLUIRE INCENDIARĂ. Denise Rifai a spus cu cine a votat: "A fost singurul poitician care mi-a cerut asta"

Andreea Cosma |
Data publicării:

Denise Rifai a dezvăluit în cadrul emisiunii sale cu cine a votat la alegerile europarlamentare din 26 mai, chiar spre surprinderea invitatului său, Bogdan Chirieac.

După remarcile dure făcute de Denise Rifai la adresa Vioricăi Dăncilă, despre care spune că este "un premier analfabet funcţional", analistul politic a adus discuţia la preferinţele de vot ale moderatoarei. 

"Bogdan Chirieac: Bănuiesc că aţi votat cu PNL sau USR.

Denise Rifai: Eu l-am votat pe preşedintele Băsescu!

Bogdan Chirieac: A fost un vot de revoltă? Sunt convins că aveţi în minte filmul acela "Zorba Grecul", pe plajă, când dansează cu învăţăcelul, în timp ce se prăbuşeşte totul.

Citeşte şi: Băsescu, despre Dăncilă: "E mai liberă. Creşte mai cu un CEx, mai cu un sex"

Denise Rifai: Nu. Preşedintele Traian Băsescu a fost singurul politician care a ţinut ca în campania electorală, în cadrul emisiunilor televoizate, să vorbească şi despre - şi îmi cerea chestiunea aceasta - problemele europene. A fost singurul politician cu care am putut vorbi şi despre ceea ce ar fi trebuit de fapt să vorbim în campania electorală.

Bogdan Chirieac: Dar ştiţi că votul dumneavostră, astăzi, în 2019, a fost un vot de revoltă. Adică nu puteţi avea încredere în Băsescu.

Citeşte şi: Băsescu: "PSD nu are un candidat care să îl bată pe Iohannis. Şerban Nicolae încă are apucături de şofer"

Denise Rifai: Eu nu am vrut să cataloghez votul dvs. pentru PSD de astăzi, din 2019. Mă abţin pentru că ar trebui să găsesc o formulă prin care ar trebui să o imit pe doamna premier şi nu mi doresc să fac asta în cadrul emisiuinii mele. Vă apreciez sinceritatea şi de asta v-am şi întors-o", a declarat Rifai în emisiunea "Legile Puterii".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel