Băsescu: "PSD nu are un candidat care să îl bată pe Iohannis. Şerban Nicolae încă are apucături de şofer"

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

Traian Băsescu nu vede pe nimeni din PSD care să aibă o şansă reală la alegerile prezidenţiale, în faţa preşedintelui Klaus Iohannis. Băsescu a ajuns, însă, la concluzia că lupta reală de la alegeri se va da pe dreapta politică, între candidatul USR-PLUS şi actualul şef de stat.

"PSD nu are un om cu care să îl bată pe Iohannis în momentul de faţă. De multe a fost acuzat preşedintele şi eu sunt de acord că a avut reacţii de multe ori întârziate, iar alteori, deliberat, înfruntând Constituţia cu acele gândiri îndelungi la remanieri, nu cred că e în spiritul Constituţiei, dar are un mare merit. Pe o mare nebunie declanşată de PSD care era critic şi este şi acum la adresa UE, a Bruxelles-ului, la adresa NATO şi care dădea impresia că se învârte către răsărit, preşedintele Iohannis a ţinut consecvent şi fără ezitare drumul spre vest, spre Bruxelles, spre NATO, ceea ce e în regulă. Pentru un preşedinte este suficient în conjunctura dată.

Citeşte şi: Băsescu, despre Dăncilă: "E mai liberă. Creşte mai cu un CEx, mai cu un sex"

Arătaţi-mi un candidat mai bun. Cine să fie? Şerban Nicolae, care încă a rămas cu apucăturile de şofer a lui Voicu şi în exprimare, şi în comportament. Doamna Dăncilă nu cred că se încumetă, doamna Firea, care a abanonat pur şi simplu Bucureştiul, făcând doar spectacole şi ajutoare sociale nu are cum să mai ia un mandat la Bucureşti, darămite să câştige o cursă prezidenţială. Deci, deocamdată, nu sunt candidaţi", a declarat Traian Băsescu, la Digi24.

 

Traian Băsescu: "PSD nu are un candidat care să îl bată pe Iohannis"

 

Fostul preşedinte susţine că adevarata cursă va fi între Klaus Iohannis şi preşedintele USR-PLUS, care ar avea şanse să ajungă în turul doi.

"Dacă va fi o bătălie, va fi pe dreapta. Vom asista la un paradox al competiţiei între doi candidaţi de dreapta care vor intra în turul doi. Candidatul USR-PLUS şi Iohannis. Îl bănuiesc pe Cioloş, îl bănuiesc pe Barna, că se bănuiesc ei public. Au vânt în pânze, dacă vor ajunge la concluzia că doar unul trebuie să fie candidat, nu amândoi, au şansa să intre în turul doi cu domnul Iohannis", a mai spus Băsescu, la Digi24.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel