Băsescu, despre Dăncilă: "E mai liberă. Creşte mai cu un CEx, mai cu un sex"

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

Traian Băsescu susţine că o vede pe Viorica DĂncilă mult mai relaxată şi mai liberă, cu o poziţie prin care îşi poate negocia ierarhia în PSD, spre "ghinionul" celor din partid.

Cât despre conceptul de "PSD nou", fostul preşedinte susţine că nu există.

"E o poveste. Noul PSD cine credeţi că ar putea să îl creeze? Doamna Dăncilă sau Ponta dincolo, la Pro România? Nu poate fi creat. Nu am încredere în Ponta, îşi schimbă valorile foarte repede. Şi dincolo, doamna Dăncilă supravieţuieşte pentru că vor baronii. Va fii preşedinta PSD şi premier pentru că are atuul maxim. Le spune 'Păi, dacă nu voi fi şi preşedinta PSD, luaţi mandatul meu de premier de aici'. Dar nu îl dă lor, îl predă preşedintelui Iohannis. Atunci îi seacă la inimă şi nimeni nu va juca varianta ieşirii de la guvernare. Gândiţi-vă că ai un premier care vrea să fie şi preşedinte al partidului din care provine şi partidul îi spune nu. Păi, pe bună dreptate îşi depune mandatul. Faptul că este doamna Dăncilă care face acest joc este doar ghinionul PSD că nu a fost un politician de primă dimensiune politică. Dar uite că şi doamna Dăncilă creşte mai cu un CEx, mai cu un sex, cum le încurcă dânsa", a declarat Traian Băsescu, la Digi24.

Fostul preşedinte susţine că este mai liberă acum şi îşi asumă mai mult deciziile în Guvern şi în partid.

"Îmi pare mai relaxată. Ce observ este că e destul de liberă. Îşi asumă ce face şi acum văd că îşi asumă să nu dea drumul la Codul adminsitrativ prin ordonanţă de urgenţă, cod mult aşteptat de baroni pentru pensiile speciale. Dar aici trebuie multă atenţie pentru că a fost respins acest concept de CCR şi să vii cu o OUG sună rău tare şi nu e din categoria actelor pe care să le respecţi atunci când le face un premier", a declarat Traian Băsescu, la acelaşi post TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel