DEZASTRU pentru românii care vor să se întoarcă în țară, prin aeroportul Otopeni. Se așteaptă la cozi imense

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:
Aeroportul Otopeni. Sursa foto: Victor Ponta / Facebook
Aeroportul Otopeni. Sursa foto: Victor Ponta / Facebook

Umilinţă pentru cetăţenii care tranzitează Aeroportul Otopeni. Cozi uriaşe, poliţişti de frontieră care stau înghesuiţi să proceseze paşapoartele, lipsa căruciarelor de bagaje, doar câteva din problemele de care se lovesc românii care vin acasă în vacanţă.

Situaţia a fost prezentată de liderul PRO România, Victor Ponta, pe pagina sa de Facebook, care a lansat, totodată, un atac la adresa ministrului Răzvan Cuc.

"Aeroportul Bucuresti Otopeni - ora 1.30 dimineata! Aproape o mie de oameni vor sa ii transmita Ministrului Transporturilor Razvan Cuc urmatoarele ganduri “de bine” ( alaturi de tradionala deja “..ie”) : MINCINOSULE - NESIMTITULE - INCOMPETENTULE !

Politistii de frontiera stau inghesuiti in cateva cabine si fac minuni sa proceseze pasapoartele oamenilor obositi de pe drum si nervosi pentru cozile uriase / pentru noi spatii si noi cabine pentru politisti este nevoie de aprobarea si organizarea Ministerului Transporturilor - care evident are treburi mai importante de facut ????????????!

Iar Ministrul Transporturilor Razvan Cuc a avut o singura treaba : sa il schimbe pe directorul Aeroportului pus de Rovana Plumb cu un om al lui! De restul il doare in cot!

Pentru a pune porti electronice accesibile tuturor celor care au pasapoarte biometrice trebuie decizia Ministrului Transporturilor - care nu are timp de asa ceva!", a scris Victor Ponta, pe pagina sa de socializare, alătri de două poze cu aglomeraţia din Aeroport.

Aeroportul Otopeni. Sursa foto: Victor Ponta / Facebook

Şeful PRO România a continuat să prezinte drumul anevoios prin aeroport care îi ţin pe români la cozi greu de suportat.

"Dupa ce reusim sa trecem toti de control ( prin efortul politistilor prezenti la ora asta la treaba) ajungem la bagaje unde urmeaza sa asteptam inca o jumatate de ora ca nu sunt destui lucratori sa puna bagajele pe banda - si pentru asta trebuie decizie a Ministrului Transporurilor !

Aeroportul Otopeni este singurul aeroport din Europa ( probabil si din lume) unde NU MAI EXISTA carucioare pentru cei cu bagaje multe - probabil ca s-au scos pana apare o firma a Ministrului din Giurgiu ( ca din Teleorman nu mai e la moda)!

Romanii din Diaspora sunt indignati ( pe buna dreptate) ca au stat la cozi la vot pe 26 Mai / acum insa vor vedea ca vin acasa in vacanta si vor sta si mai mult la cozi la aeroporturi si la punctele de trecere a frontierei terestre / pe vecinii nostri moldoveni ne-am reobisnuit deja sa ii tinem ore in sir ! Pentru ca Ministrul Transporturilor are alte preocupari : minciuni la televizor si sedinte de Partid!

Din acesti motiv avem nevoie sa scapam de ministrii politruci, mincinosi si corupti! Ca sa nu mai vedem cum Statul Roman isi umileste cetatenii in fiecare zi! (...) Cuc - lasa minciunile si afacerile si fa ceva pentru romanii de care iti bati joc in fiecare zi!"

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel